Het ontstaan

Het ontstaan van Fit in Vechtdal

Hallo mijn naam is Monique Averesch en ik zal jullie vertellen hoe Fit in Vechtdal is ontstaan.
Mijn hele leven heeft om sport gedraaid. Al van kleins af aan was ben ik met sport bezig. Na de hogere school wou ik ook graag een sport opleiding volgen. Helaas mocht ik dat niet.
Maar sport bleef voor mij belangrijk. Zelf deed ik aan turnen op hoog niveau en fietscrossen, waar ik Nederlands kampioen ben geweest.
Door een ongeluk kon ik niets meer, behalve liggen. De artsen, de fysiotherapeuten, niemand durfde mij te helpen en vertelden mij dat ze niets voor mij konden doen.
Maar ik had zo’n drang om te sporten, dat ik mezelf ging trainen. Zelf ging leren zitten, lopen enz.
Ik ging krachttraining doen om mijn lichaam sterker te maken. Bij de sportschool waar ik toen sportte, kon ik gaan stage lopen. Ik heb Fitness Trainer A en B gehaald en daarnaast vele cursussen gevolgd.

Doordat ik daar stage liep en later een contract kreeg, begon ook bij de drang om hiermee door te gaan.
Ik vond het leuk om mensen te helpen met hun doel.
Het kon een doel zijn van afvallen of juist beter worden in een sport of fitter worden. Hoe meer ik hier mee bezig was, hoe meer ik me besefte dat ik dit echt heel erg leuk vind.
In mei 2020 ben ik begonnen met BGN Gewichtsconsulent en ik hoop in dec of jan het af te kunnen ronden. Ik ben dit gaan doen, omdat ik dan mensen nog beter kan begeleiden met afvallen. Als ik dit gehaald heb, kunnen mensen bij mij komen om af te vallen en dan kunnen ze het weer terug krijgen van de zorg verzekeraar.
Ook merkte ik dat ik bepaalde dingen minder leuk vind, zoals het trainen in hele grote groepen.
Ik ben van mening dat je in minder grote groepen, meer en betere begeleiding kunt bieden. Daar is mijn idee begonnen om voor mezelf te beginnen. Kleine groepen en veel begeleiding, zodat ik mensen echt kan helpen met hun doel. Want dat is erg belangrijk.

Door de Corona-periode en mijn contract niet werd verlengd, kreeg ik de mogelijkheid om nu voor mezelf te beginnen. Dit heb ik met beide handen aangegrepen.
En 11 mei 2020 is het dan eindelijk zover: Fit in Vechtdal is een feit en is dan ook ontstaan!
Mijn missie is mensen begeleiden om hun doel te bereiken.
Dus wil je afvallen of fitter worden of Personal Training. Het kan allemaal.

Samen gaan wij er voor zorgen dat jij je doel gaat behalen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

2021 | Fit in Vechtdal