De oprichting

Eindelijk 11 mei was het zover, onze oprichting van Fit in Vechtdal.

Onze website is gelanceerd  door Profi-Web.

Verder zijn wij op locatie begonnen aan onze trainingen en webshop, neem een kijkje als je er over nadenkt om te beginnen met trainen.

Wij zijn zelf zeer gemotiveerd om iemand zoals jou die traint met een doel te mogen ondersteunen en te helpen, bij het behalen van jouw doel.

We zijn zeer tevreden met hoe de oprichting is gegaan en hopen dat we de diensten die we nu leveren kunnen blijven leveren.

Het voordeel van het trainen bij Fit in Vechtdal is dat je persoonlijk advies krijgt over wat bij jouw lichaam en levensstijl past.

Wij bieden ook ander soort trainingsprogramma’s aan zoals, Bootcamp, HITT Cardio en Kracht, BoxFITT en Kick bag Training. Elk programma is bedoelt voor een betere ervaring met trainen, want niet iedereen vindt één manier van trainen fijn. Het idee achter de verschillende trainingsprogramma’s zijn dan ook dat jij het trainingsprogramma vindt dat bij jou past

 

Als je nog vragen blijkt te hebben na het bekijken van onze website kun je altijd nog contact met ons opnemen.

Wij zijn te bereiken via onze mail: monique@fitinvechtdal.nl,

via Whatsapp: +31 6 48 37 46 87,

of kom langs en neem een proefles om een voorproefje te krijgen van wat wij doen in Fit in Vechtdal, onze locatie kun je vinden op onze contactpagina.

2021 | Fit in Vechtdal