Wanneer zijn wij fit?

Onze Agenda

Maandag van 09.00 tot 9:30 HIIT en van 9:30 to 10:00 BOXFIIT
Maandag van 18:00 tot 18:30 HIIT en van 18:30 to 19:00 BOXFIIT
Dinsdag 8:30 tot 9:30 Circuit Training en van 20:00 tot 21:00 Kickbacktraining
Woensdag 9:00 tot 10:00 en van 18:00 tot 19:00 Bootcamp
Donderdag van 08.30 tot 9:30 Circuit Training en van 9:30 to 10:00 BOXFIIT
Donderdag van 20:00 tot 21:00 Kickbagtraining

Vrijdag 19.00 tot 19,30 HIIT  19.30 Kickbagtraining

Zondag van 10:00 tot 11:00 Bootcamp

Doe mee! Maak vandaag nog een afspraak!

Mocht je ons al kennen, dan kun je hier een afspraak maken voor een les die jou aanspreekt. Ken je ons nog niet zo goed, lees dan hieronder wat wij allemaal te bieden hebben. Wil je een keer een les volgen? Meld je dan aan voor een gratis proefles door op onderstaande knop te drukken.

 Meld je aan

Fit in Vechtdal

Maar wat houdt dat precies in?

“Opgeven dat is geen optie!”

Mijn doel is om meer mensen te laten bewegen en een bijdrage te leveren aan een gezond Nederland. Veel mensen durven een sportschool niet binnen te stappen, bang om bekeken te worden of bang omdat ze niet weten wat ze moeten doen. Bij mij sporten mensen in hele kleine groepen en er is voldoende persoonlijke begeleiding. Je kunt bij mij ook begeleiding krijgen in het afvallen. Dit doen we niet door middel van kant en klare menu’s. Maar jij gaat zelf ontdekken wat je mag eten en hoeveel. Hier begeleid ik je in. Liever kant-en-klare menu’s? Dan is dat ook mogelijk als je dat prettiger vindt.

Personal Training

Persoonlijk, wel zo fijn!

Personal Training is een training die we 1 op 1 of 1 op 2 doen, maar die gericht is op jouw doel. Je krijgt een 0-meting. Dit is een meting om te kijken waar je nu staat. We starten dan ook met jou te testen. Als we weten waar je staat, gaan we na 2 maanden weer een meting doen om je vooruitgang in kaart te brengen. Wekelijks is er een weegmoment en wordt er gekeken hoe het met je voeding is. Zo kunnen we de vorderingen in de gaten houden en sturen we deze bij indien nodig. Op deze manier gaan wij ervoor zorgen dat jij je doel gaat halen. Zou je je Personal Training op locatie willen? Dat is mogelijk! Geef dat dan aan bij het invullen van het contactformulier, dan houden we daar rekening mee.

Small Group Training

We doen het allemaal, samen met elkaar

Small Group Training zegt het al, je traint in kleine groepjes van 2 tot maximaal 6 personen op je eigen niveau. Je kunt altijd meedoen. Kun je een oefening niet, dan krijg je aan andere oefening zodat je toch mee kunt doen. Het voordeel van Small Group Training is, dat je door blijft trainen en kan focussen op je doelen. Doordat je in kleine groepjes traint, is er meer aandacht voor persoonlijke aandacht wat weer ten goede komt aan het resultaat. Er worden verschillende groepslessen gegeven.

– HIIT Cardio en Kracht (of combinatie)
– Kick Bag training
– Bootcamp
– BoxFITT

HITT Cardio en Kracht

30 min

HITT staat voor High Intensity Interval Training.
Je werkt 40 seconden en je hebt 10 seconden rust.
Je doet 6 verschillende oefeningen en als je een oefening gedaan hebt, ga je naar de volgende oefening Je doet dit rondje 4 keer.

BoxFITT

30 min

Deze leuke workout is een ideale training om aan je coördinatie en conditie te werken.
Je werkt 30 seconden en hebt daarna 10 seconden rust. Je bokst bijvoorbeeld 30 seconden dan heb je 10 seconden rust. Daarna volgt een krachtoefening. Deze doe je weer 30 seconden en daarna heb je wederom 10 seconden rust. Hierna weer een rondje boksen enz.

Bootcamp

60 min

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is de sportschool niks voor jou, maar wil je wel graag fit, sterk en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is bootcamp echt iets voor jou!
De bootcamp trainingen bestaan uit o.a.: hardlopen, intervaltraining en fitness oefeningen.

Bootcamp als bedrijfsactiviteit!

Bootcamp met een eigen groepje is ook mogelijk.

Neem dan contact op!

Kick bag Training

60 min

Dit is een training op de kickbag (boks en traptechnieken). Dit is ook een kracht- en cardio-workout.
Hierbij gaan we ook met elkaar werken, dus met pads (we gaan niet op elkaar boksen).
KickBag is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag (verplaatsbare bokszak).

<h1 class=”pt-5″>Gratis proefles Wil je een keer een les proberen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Meld je aan voor een gratis proefles en geef aan welke les je graag wilt volgen. Tot snel!

Aanmelden GRATIS proefles

2021 | Fit in Vechtdal